2020. április 28., kedd

Kényszerpihenő


Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Megrendelőink!

A járvány okozta új helyzetben a rendezvényszervezés területén működő vállalkozások – így a KisMesterek foglalkozások is- nem várt kihívások elé kerültek.
A korlátozások ideje  alatt nem szolgáltathatunk, nem találkozhatunk személyesen,  de tervezünk, megújulunk, új ötletek kidolgozása van folyamatban, hogy amint újra lehetőség adódik, készen álljunk.

Az idei tavasz teljesen más, mint eddig bármikor: az iskolák kapui bezártak, elmaradtak a húsvéti rendezvények, a Föld napját sem együtt töltjük, a Lányok napja októberre lett időzítve, a majálisok szintén nem kerülnek megrendezésre, interaktív természettudományos bemutatóink közönség nélkül semmit sem érnek.


Nagyon bízunk abban, hogy a céges családi rendezvények csupán halasztást szenvednek, a nyári táborainkat is megszervezhetjük, kísérletező bemutatóinkat, fejtörő szobáinkat ismét sokak számára eljuttathatjuk.

Saját magunk is tapasztaljuk, mennyire hiányoznak a közvetlen emberi kapcsolatok, az együttlétek, a beszélgetések és persze a közös alkotás öröme.


Továbbra is várjuk megkeresésüket.

Tervezzük együtt a visszatérést!

kreativ@kismesterek.hu
+36209227299
www.facebook.com/kismesterek.hu


Nincsenek megjegyzések: