Rendezvényeink - KisMesterek házhoz mennek

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Megrendelőink!

A járvány okozta új helyzetben a rendezvényszervezés területén működő vállalkozások – így a KisMesterek foglalkozások is- nem várt kihívások elé kerültek.
A korlátozások ideje  alatt nem szolgáltathatunk, nem találkozhatunk személyesen,  de tervezünk, megújulunk, új ötletek kidolgozása van folyamatban, hogy amint újra lehetőség adódik, készen álljunk.
Az idei tavasz teljesen más, mint eddig bármikor: elmaradtak a húsvéti rendezvények, a Föld napját sem együtt töltjük, a Lányok napja októberre lett időzítve, a majálisok szintén nem kerülnek megrendezésre, interaktív természettudományos bemutatóink közönség nélkül semmit sem érnek.

Nagyon bízunk abban, hogy a céges családi rendezvények csupán halasztást szenvednek, a nyári táborainkat is megszervezhetjük, kísérletező bemutatóinkat, fejtörő szobáinkat ismét sokak számára eljuttathatjuk.
Saját magunk is tapasztaljuk, mennyire hiányoznak a közvetlen emberi kapcsolatok, az együttlétek, a beszélgetések és persze a közös alkotás öröme.
Továbbra is várjuk megkeresésüket, tervezzük együtt a visszatérést.
Online Prezink itt megtekinthető 
(előfordulhat, hogy a prezi.com oldal biztonsági frissítése után a link elévül)


Friss! Esküvőszervezők és jegyespárok figyelmébe! Esküvői gyerekfoglalkozás. 
Mihez kezdjünk a kis vendégeinkkel, ha a már megcsodálták a menyasszony ruháját, ha körbefutották az esküvő helyszínét és kezdik unni magukat? Biztosítjuk, hogy az aprónép is jól szórakozzon. A vendégeknek szánt köszönetajándékot is szívesen elkészítjük, igazítani tudjuk az esküvő tematikájához, színvilágához, a jegyespár egyedi elképzeléseihez.


Érdeklődjön, kérje igényeihez igazított ajánlatunkat!

Krisztallit Kft.
telefon: +06 20 922 7299
e-mail: kreativ@kismesterek.hu

levelezési cím:2000 Szentendre, Barackos köz 4/3.

székhely: 7083 Tolnanémedi, Kossuth utca 22. Adószám: 12533033-1-17